Thomas Eggerer

Thomas Eggerer Haarlem In een kleine expositie in het Frans Hals Museum worden schilderijen en collages van de Duitse kunstenaar Thomas Eggerer (1963) naast schilderijen van Jacob van Ruisdael en Pieter Jansz Saenredam getoond. De expositie wil laten zien dat het definiëren van ruimte in de schilderkunst weliswaar al eeuwenlang onderzocht wordt, maar dat het nog steeds actueel is en kunstenaars blijft intrigeren. In de schilderijen zijn de licht- en schaduwpartijen evenwichtig gedrapeerd. T/m 28 sept. Frans Hals Museum, Groot Heiligland 62, Haarlem. Di-zo 11-17u. Inl. 023-5115775

Haarlem

In een kleine expositie in het Frans Hals Museum worden schilderijen en collages van de Duitse kunstenaar Thomas Eggerer (1963) naast schilderijen van Jacob van Ruisdael en Pieter Jansz Saenredam getoond. De expositie wil laten zien dat het definiëren van ruimte in de schilderkunst weliswaar al eeuwenlang onderzocht wordt, maar dat het nog steeds actueel is en kunstenaars blijft intrigeren. In de schilderijen zijn de licht- en schaduwpartijen evenwichtig gedrapeerd.

T/m 28 sept. Frans Hals Museum, Groot Heiligland 62, Haarlem. Di-zo 11-17u. Inl. 023-5115775