Nieuw Nederlands landschap

Nieuw Nederlands landschap Otterlo Het begrip 'Nederlands landschap' roept nog altijd het beeld op dat sterk is bepaald door de traditie van het idyllische Nederlandse landschap in de schilderkunst. Maar Nederland is sterk veranderd en de agrarische activiteit maakte plaats voor onder meer suburbanisatie, snelwegen, vliegvelden en bedrijfsterreinen. Sinds de jaren tachtig nemen fotografen en videokunstenaars dit landschap als uitgangspunt zo is te zien op de expositie Nature as Artifice met werk van o.a. Hans Aarsman en Bas Princen. T/m 28 sept Kröller-Müller Mus, Houtkampweg 6. Di-zo 10-17u

Otterlo

Het begrip 'Nederlands landschap' roept nog altijd het beeld op dat sterk is bepaald door de traditie van het idyllische Nederlandse landschap in de schilderkunst. Maar Nederland is sterk veranderd en de agrarische activiteit maakte plaats voor onder meer suburbanisatie, snelwegen, vliegvelden en bedrijfsterreinen. Sinds de jaren tachtig nemen fotografen en videokunstenaars dit landschap als uitgangspunt zo is te zien op de expositie Nature as Artifice met werk van o.a. Hans Aarsman en Bas Princen.

T/m 28 sept Kröller-Müller Mus, Houtkampweg 6. Di-zo 10-17u