Fashion Week

Opening red light fashion Amsterdam. Sinds zaterdag zijn op de oudezijds achterburgwal midden op de wallen een aantal panden in gebruik door jonge mode ontwerpers. De ramen waar de hoeren achter zaten zijn nu in gebruik als etalage, de gemeente probeert hiermee de buurt wat meer aanzien te geven. Op de foto de etalage van Sebastic. FOTO: BRAM BUDEL Budel, Bram

Amsterdam

Het openbare programma tijdens de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) gaat op zaterdag 19 juli van start op de Wallen. Daar en op 80 verschillende locaties in de stad zijn shows, feesten, lezingen en exposities op het gebied van mode te zien. Op het programma staan onder andere Fashion Experience van Ellen Schippers, Streetlab ligt voor Pampus en een expositie over het eerste digitale internationale DVD magazine Fly.

T/m 28 juli. Voor het complete programma zie: www.aifwdowntown.com, www.amsterdamfashionweek.com