Academy Awards 2008

Academy Awards 2008 Rotterdam Academy Awards is een jaarlijkse competitie tussen de beste eindexamen video’s, films, shorts en animaties van alle Nederlandse kunstacademies. De films van de genomineerden worden dit jaar getoond in een installatie van kunstenaar Jasper Niens in TENT en Cinerama. De juryleden bepalen op basis van artistieke authenticiteit, het inhoudelijk concept, oorspronkelijk beeldgebruik en technische vaardigheid wie de uitiendelijke winnaar wordt. T/m 24 aug Tent, Witte de Withstraat 50. Di-zo 11-18u en bioscoop Cinerama, Westblaak 18. Inl www.tentrotterdam.nl

Rotterdam

Academy Awards is een jaarlijkse competitie tussen de beste eindexamen video’s, films, shorts en animaties van alle Nederlandse kunstacademies. De films van de genomineerden worden dit jaar getoond in een installatie van kunstenaar Jasper Niens in TENT en Cinerama. De juryleden bepalen op basis van artistieke authenticiteit, het inhoudelijk concept, oorspronkelijk beeldgebruik en technische vaardigheid wie de uitiendelijke winnaar wordt.

T/m 24 aug Tent, Witte de Withstraat 50. Di-zo 11-18u en bioscoop Cinerama, Westblaak 18. Inl www.tentrotterdam.nl