4 Luieren

Heerlijk hangen www.luilak.nl

Hangmatten

www.luilak.nl, prijs: tussen de 37,50 euro (eenpersoons) en 89 euro

‘Hangmat’: het woord alleen al roept associaties op van schaamteloos luieren, witte stranden en verfrissende cocktails. Wie binnenkort niet naar een tropisch oord af reist, haalt gewoon het ultieme luiergenot in huis. Bestel een felgekleurde Zuid-Amerikaanse hangmat bij luilak.nl en je zonnige bui volgt vanzelf. De importeur haalt al zeven jaar lang zelf de vrolijk gestreepte en geblokte hangmatten naar Nederland, dus ook nog eens eerlijke handel. Het leukst is natuurlijk om de mat aan twee bomen te hangen, maar met de speciale ophanghaken kan hij ook op de zolderkamer of waar dan ook. Of je zet hem ergens neer met een houten hangmatstandaard. Op de site lees je handige tips en trucs. Denk er bijvoorbeeld aan dat je hangmat flink zal uitrekken. Hang ‘m dus niet te laag bij de grond. (IdV)

Met bijdragen van Amanda Bulthuis, Jessica van Geel, Sanne Steusel, Janet van der Vaart en Irene de Vette