tv film

tv film Chasing Liberty (Andy Cadiff, 2004) Net5, 20.30-22.45u. Een van de meest romantische films aller tijden is Roman Holiday met Audrey Hepburn. Deze film is er een variatie op en leent zelfs de beroemde scooterscène waarin Hepburn bij Gregory Peck achterop zit, met haar armen om hem heen. KRT ENTERTAINMENT STORY SLUGGED: CHASINGLIBERTY KRT PHOTOGRAPH BY JAAP BUITENDIJK/ALCON ENTERTAINMENT (January 6) Mandy Moore and Matthew Goode star in Alcon EntertainmentÕs romantic comedy "Chasing Liberty." (cdm) 2004 (Diversity) KRT

Chasing Liberty(Andy Cadiff, 2004)Net5, 20.30-22.45u.

Een van de meest romantische films aller tijden is Roman Holiday met Audrey Hepburn. Deze film is er een variatie op en leent zelfs de beroemde scooterscène waarin Hepburn bij Gregory Peck achterop zit, met haar armen om hem heen.