Overige films

Junior (Ivan Reitman, 1994, VS). In komedie is Arnold Schwarzenegger zwanger, trekt vrouwenkleren aan en snottert. Met Danny DeVito als gynaecoloog en Emma Thompson. Veronica, 20.30-22.45u.

Shining through (David Seltzer, 1992, VS). Minder overtuigend romantisch oorlogsdrama, naar Susan Isaacs bestseller. Melanie Griffith, de New Yorkse secretaresse van Michael Douglas, infiltreert in nazi-Duitsland. RTL8, 20.30-23.10u.

Virus (John Bruno, 1999, VS/Eng/Dui/Jap). In dure special effects-film bestrijden Joanna Pacula en Jamie Lee Curtis buitenaardse piraten die een Russische hightech oceaanstomer hebben geënterd om de mensheid, ‘een schadelijk virus’, uit te roeien. Met Donald Sutherland als perfide avonturier en William Baldwin als sekssymbool dat zijn mond moet houden. RTL7, 22.45-0.45u.