De benen omhoog na ‘zwaarste’ dag

De benen omhoog na ‘zwaarste’ dag Nijmegen. Deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse rusten even uit. Gisteren was de tweede dag die als de zwaarste wordt beschouwd. Er vielen 1.610 wandelaars uit. Voor de derde dag zijn er nu nog 36.384 lopers over. Alle Nederlandse politiemensen die meelopen houden vandaag rond het middaguur een herdenking voor de vorige week doodgeschoten hoofdagente Gabriëlle Cevat. Foto WFA WFA13:VIERDAAGSE 2008:WIJCHEN;16JUL2008 - De wandelmeute van de wandelvierdaagse passeert Wijchen. Twee wandelaars liggen met hun benen om hoog om de vermoeidheid uit de benen te halen. De tweede dag wordt door de wandelaars als zwaarste dag beschouwd. De 92e wandelvierdaagse in Nijmegen is het grootste wandelevenement van de wereld. WFA/wc/str. Niels van Rooij WFA WFA