2 Wassen

Sluit je beha op www.brababy.nl

Brababy

De Brababy kost 9,95 euro (excl. verzendkosten) via www.brababy.nl

Brababy? De naam en het uiterlijk van dit rare ding werken op de lachspieren. Tja, de simpele kunststof bal heeft een hoog Tellsellgehalte, maar is toevallig wél verdomde handig. Een mooie voorgevormde beha, duur of niet, verandert in de wasmachine al snel in een hoopje vormeloze ellende, zelfs in zo’n speciaal waszakje. En dus stond je al die tere ondergoedjes weer eindeloos met de hand te wassen. In de Brababy zit de beha echter helemaal ‘opgesloten’ waardoor er geen druk op de stof komt te staan en de bandjes niet verstrengeld raken met ander wasgoed. Beugels krijgen zo ook geen kans om los te schieten. Per beha heb je één Brababy nodig, maar je kunt er wel meerdere per wasbeurt gebruiken. Ook kun je de beha’s in de droger gooien. Geschikt voor de cupmaten A t/m D. (IdV)