Wind teistert Skûtsjesilen

Wind teistert Skûtsjesilen Eernewoude, 16 juli. De derde wedstrijd van het SKS Skûtsjesilen in het Friese dorp Eernewoude werd gisteren gewonnen door Pieter Sietseszn, brouwer uit Heerenveen. Links op de foto het skûtsje van Ype van der Meulen uit Woudsend die als vijfde eindigde. Rechts schipper Pieter Eldertszn, meeter die tweede werd. Het was door de harde wind een zware race. Het SKS Skûtsjesilen bestaat uit elf wedstrijden. Vandaag wordt er gevaren bij het Friese dorp Terhorne en vrijdag 25 juli is de laatste race, in Sneek. De schipper met de minste punten wordt daar kampioen. Foto Het Hoge Noorden, Laurens Aaij 15-07-2008 Earnew‰ld (officiele spelling)/ Eernewoude. NRC Handelsblad Derde wedstrijddag van het SKS Skutsjesilen op het water bij Earnew‰ld. Schipper Pieter Sietseszn. Brouwer wint met Heerenveen. Tweede is Bolsward, derde Sneek. ©Foto: Hoge Noorden / Laurens Aaij Het Hoge Noorden Oostergrachtswal 31 8900 AA Leeuwarden T 0031 58 2157966 M 0031 6 43042406 E info@hogenoorden.nl watersport zeilen Aaij, Laurens;Hoge Noorden