tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires The Prince and Me (Martha Coolidge, 2004) RTL5, 20.30-22.35u. Verhaal is al zo vaak verteld, gedroomd, gefantaseerd en verfilmd dat het bekend voorkomt. Deense prins (Luke Mably) gaat incognito studeren en valt voor vrijgevochten burgermeisje (Julia Stiles). Die schrikt terug als ze zijn achtergrond leert kennen. KRT ENTERTAINMENT STORY SLUGGED: PRINCEANDME KRT PHOTOGRAPH VIA PARAMOUNT PICTURES (March 29) Julia Stiles as Paige and Luke Mably as Eddie in ÒThe Prince & MeÓ from Paramount Pictures. (mvw) 2004 KRT

The Prince and Me(Martha Coolidge, 2004)RTL5, 20.30-22.35u.

Verhaal is al zo vaak verteld, gedroomd, gefantaseerd en verfilmd dat het bekend voorkomt. Deense prins (Luke Mably) gaat incognito studeren en valt voor vrijgevochten burgermeisje (Julia Stiles). Die schrikt terug als ze zijn achtergrond leert kennen.

Pari e dispari / Odds and Evens(Sergio Corbucci, 1978)RTL7, 20.30-22.45u.

Typische jaren-zeventigknokklucht met Bud Spencer en Terence Hill als olijke halfbroers die, zonder dat ze weten dat ze familie zijn, het opnemen tegen de gokmaffia in Florida. Niet een van de beste komedies die de twee acteurs maakten, wel vermakelijk.