tv film

tv film The Cider House Rules (Lasse Hallström, 1999) België2, 20.40-22.45u. John Irving schreef zelf het scenario voor bleke verfilming van zijn roman. In twee spiegelende verhalen over vaders die hun kind niet kunnen loslaten is Michael Caine een ether snuivende aborteur annex directeur van een weeshuis tijdens de Tweede Wereldoorlog.

The Cider House Rules(Lasse Hallström, 1999)België2, 20.40-22.45u.

John Irving schreef zelf het scenario voor bleke verfilming van zijn roman. In twee spiegelende verhalen over vaders die hun kind niet kunnen loslaten is Michael Caine een ether snuivende aborteur annex directeur van een weeshuis tijdens de Tweede Wereldoorlog.

What’s Love Got To Do with It? (Brian Gibson, 1993)BBC1, 00.10-02.05u.

Onvermoeibare rockstar Tina Turner hield zelf een oogje in het zeil bij de verfilming van haar autobiografie. Onbedoeld wekt echtgenoot Ike sympathie als hartverscheurend pathetische verliezer. Met Angela Bassett, Laurence Fishburne.