Overige films

The Prince & Me (Martha Coolidge, 2004, VS). Mechanisch romantisch sprookje. Geëngageerde studente medicijnen valt voor medestudent die een Deense troonopvolger blijkt te zijn. RTL5, 20.30-22.35u.

Tina: What’s Love Got To Do with It? (Brian Gibson, 1993, VS). De rockster Tina Turner hield zelf een oogje in het zeil bij verfilming van haar autobiografie. Vlak portret volgt chronologisch haar levenswandel zonder dat we haar echt leren kennen. Onbedoeld wekt Ike onze sympathie als een hartverscheurend pathetische verliezer. BBC1, 0.10-2.05u.

Polleke (Ineke Houtman, 2003, Nederland). Vertederend en spannend verhaal over een eigengereid meisje van elf. Polleke is verliefd op Mimoun, maar die mag van zijn familie niet met haar omgaan, omdat hij later met een Marokkaans meisje moet trouwen. Morgen, Ketnet, 13.30-15.00u.