Ook gamer kan nu volop musiceren

Ook gamer kan nu volop musiceren Los Angeles, 16 juli. Een professionele drummer demonstreerde gisteren het nieuwe spel ‘Wii Music’ in een theaterzaal in Hollywood. Daar vindt dezer dagen de jaarlijkse beurs E3 plaats, waar producenten hun nieuwste games presenteren. Het is ook een ontmoetingsplaats voor gameontwikkelaars en uitgevers. Met de nieuwe game van Nintendo kan een gamer onder meer een zeskoppige band aansturen. Als speler heb je de beschikking over zestig muziekinstrumenten, waaronder een saxofoon, een piano, een viool en een gitaar. Foto AFP A professional drummer demonstrates the new game "Wii Music" by playing virtual drums during the Nintendo E3 media briefing at the Kodak Theater in Hollywood, California, on July 15, 2008. AFP PHOTO/Gabriel BOUYS AFP