4 Maken

Southpark Denk aan de details

Maak je eigen Southpark figuur

www.sp-studio.de

De bekende tekenfilmserie Southpark over vier 8-jarige jochies is perfect voor je dagelijkse portie zwartgallige en maatschappijkritische humor. Janina Koeppel uit Duitsland heeft haar creativiteit de vrije loop gelaten en een flashgame gemaakt waarin je je eigen Southpark-figuur kunt maken: South Park Studio. Aan elk miniem detail heeft ze gedacht en je kunt alle karakteristieke kenmerken van de personages toevoegen. Als je de muts van Kenny, de ogen van Tweek, Cartman’s rode trui en het zuinige mondje (mét lippenstift) van Mr. Garrison aanklikt, maak je een personage waar de makers Matt Stone en Trey Parker jaloers op zouden zijn. Kijk vooral eens bij stuff voor leuke attributen. Je kunt je personage eenvoudig opslaan en bewerken met een fotobewerkingsprogramma: ideaal om te gebruiken als avatar, voor op een T-shirt of als desktop wallpaper. (RW)

Met bijdragen van Carola Janssen, Katherijne Pino, Hendrik Spiering, David Vlietstra en Robbert Weij