2 VERKOPEN

Goed idee? Verkoop het online

Online je eigen shirts verkopen

www.cafepress.com

Het is een van de meest verkochte producten op internet: T-shirts. Grote kans dat je zelf weleens een shirt besteld hebt – omdat de opdruk grappig was, of omdat je dat retro shirt met My Little Pony erop waarschijnlijk nergens meer in een winkel tegen zou komen. Er zijn al heel wat T-shirtontwerpers rijk geworden van hun verkoop op het net. Je hebt zelf misschien ook wel een paar grappige ontwerpjes in gedachten, maar de drempel om zelf een online shirtshop te beginnen is je wat te hoog. Hoe begin je zoiets? Cafépress.com is de oplossing. Je kunt er gratis je eigen shop beginnen, met kleding waar jouw ontwerpen opstaan. Eerst maak je je eigen domeinnaam aan, bijvoorbeeld cafe-press.com/jandevries. Dan kun je je winkeltje gaan inrichten. Klokken, bekers, tassen, buttons – alles is mogelijk. Je bepaalt zelf hoeveel winst je op elk product wilt maken. (DV)