Viering Quatorze Juillet in Parijs

Viering Quatorze Juillet in Parijs Parijs. Leiders uit Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika kijken naar een luchtparade van Franse militaire vliegtuigen tijdens de viering van de Franse nationale feestdag Quatorze Juillet in Parijs, gisteren. De leiders waren bijeen voor de oprichting van de Mediterrane Unie. Concreet werd er niet zoveel bereikt. De top leverde vooral veel blije foto’s op. Vlnr.: de Cypriotische president Christófias, de Israëlische premier Olmert, de Mauritiaanse president Abdallahi, de Duitse bondskanselier Merkel, prins Albert van Monaco en achteraan rechts de Estlandse premier Ansip. Foto AP **ADDS IDENTIFICATIONS: Top from left: Israeli Prime Minister Ehud Olmert, German Chancellor Angela Merkel, Estonia's Prime Minister Andrus Ansip, First row from left: Cypriot President Dimitris Christofias, Mauritania's President Sidi Mohamed Ould Cheikh Abdallahi and Monaco's Prince Albert II look up in the air with other leaders on the viewing platform during a fly past by French military jets during Bastille day ceremonies in Paris, Monday July 14, 2008. Leaders from Europe, the Middle East and North Africa and the head of the United Nations gather in Paris for France's Bastille Day military parade, one day after their Mediterranean Summit in the city. (AP Photo/Remy de la Mauviniere) Associated Press