tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires America’s deadliest gang Nat. Geographic, 22.30-23.30u. Reportage over de Mara Salvatrucha, een gewelddadige Amerikaanse straatbende. Sinds 1997 worden veroordeelde bendeleden de VS uitgezet. In Midden-Amerika zetten ze hun werk voort, en zouden daar verantwoordelijk zijn voor tweederde van de moorden. PICTURES OF THE YEAR 2006 A member of the Honduran street gang, 'Mara Salvatrucha', poses for a picture at the National Penitentiary in Tamara, February 14, 2006. Violent street gangs terrorizing Honduras will talk to the new government about ending years of bloodshed, but first want random arrests of tattooed suspects to end. The Mara Salvatrucha and the Mara 18, with an estimated 30,000 members, challenged Zelaya's predecessor, President Ricardo Maduro, with a series of beheadings and an attack on a bus in 2004 that killed 28 people. Picture taken February 14, 2006. REUTERS/Tomas Bravo REUTERS

America’s deadliest gangNat. Geographic, 22.30-23.30u.

Reportage over de Mara Salvatrucha, een gewelddadige Amerikaanse straatbende. Sinds 1997 worden veroordeelde bendeleden de VS uitgezet. In Midden-Amerika zetten ze hun werk voort, en zouden daar verantwoordelijk zijn voor tweederde van de moorden.