Laatste schooldag (2)

Laatste schooldag (2) klik@nrc.nl De musicaluitvoering van Denise Hendriks (groep 8, van R.K. De Maasoever, Spijkenisse), het nichtje van Tulay de Grund uit Spijkenisse. „Het was een spetterende uitvoering met als thema ‘pesten’. Een mooie afsluiting van haar schooljaar.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ‘laatste schooldag’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde personen moeten toestemming hebben gegeven voor publicatie. Het schoolseizoen loopt ten einde. Hoe is het jaar op jouw school afgesloten? Stuur foto’s van het feest, kamp of de excursie naar klik@nrc.nl. Grund, Tulay de

De musicaluitvoering van Denise Hendriks (groep 8, van R.K. De Maasoever, Spijkenisse), het nichtje van Tulay de Grund uit Spijkenisse. „Het was een spetterende uitvoering met als thema ‘pesten’. Een mooie afsluiting van haar schooljaar.”