Stier neemt man op horens

Stier neemt man op horens Pamplona. De man die op de foto’s op de horens wordt genomen, is zaterdag met verwondingen aan zijn achterwerk naar het ziekenhuis vervoerd. Vier anderen raakten gewond op de zesde dag van het San Fermín-festival in de Spaanse stad Pamplona. Elke dag worden zes vechtstieren in de binnenstad losgelaten en rennen mensen voor ze uit, richting de arena. Sinds 1924 zijn hierbij veertien mensen omgekomen. Foto AFP A combo picture shows a man getting gored as participants run ahead of Dolores Aguirre fighting on July 12, 2008 during the sixth running of the bulls of the San Fermin festivities through the northern Spanish city of Pamplona. The running of the bulls take place at 8 a.m. (0600 GMT) on each day of the centuries-old festival, which is also known for its all-night street parties that attract tourists from around the world. AFP PHOTO / PEDRO ARMESTRE AFP