Overige films

Six Days, Seven Nights (Ivan Reitman, 1998, VS). Romantische avonturenkomedie voor het hele gezin. Dranklustige vrachtpiloot Harrison Ford en jonge damesbladredactrice Anne Heche stranden op onbewoond eiland. SBS 6, 20.30-22.30u.

Dirty Rotten Scoundrels (Frank Oz, 1988, VS). Overbodige remake van Bedtime Story (1964). Marlon Brando en David Niven werden vervangen door Steve Martin en Michael Caine, die als ordinaire respectievelijk gesoigneerde oplichter aan de Franse Rivièra zelf het slachtoffer worden van bedrog. RTL7, 22.10-0.15u.

Life or Something Like It (Stephen Herek, 2002, VS). Romantische tragikomedie waarin harde, oppervlakkige tv-verslaggeefster Angelina Jolie een beter mens wordt nadat ze van een zwerver heeft gehoord dat ze nog maar een week te leven heeft. Ook met Edward Burns. BBC1, 0.15-1.55u.