Opinie

    • Ik

Niets passends

Als we besluiten een uitvaartkoopsompolis aan te schaffen – geen bidprentjes, géén koffie met cake – tik ik het mailadres van onze verzekeringsman in het adresboek van mijn e-mailprogramma. Er kan een categorie aan de naam gekoppeld worden, met een kleurtje voor de herkenbaarheid. In de ruime keuze – familie, vrienden, werk, reizen – zie

Als we besluiten een uitvaartkoopsompolis aan te schaffen - geen bidprentjes, géén koffie met cake - tik ik het mailadres van onze verzekeringsman in het adresboek van mijn e-mailprogramma. Er kan een categorie aan de naam gekoppeld worden, met een kleurtje voor de herkenbaarheid. In de ruime keuze - familie, vrienden, werk, reizen - zie ik niets passends. Laat maar, denk ik. Als het lijstje wegflitst en de muis onder mijn hand onbedoeld klikt, denk ik dat die klik iets in het lijstje heeft uitgericht. Ik open opnieuw en inderdaad de muis heeft de keuze voor mij gemaakt: feestdag!
Rita Bruning

    • Ik