Lopers Vierdaagse bereiden zich voor

Lopers Vierdaagse bereiden zich voor Ooij, 14 juli. Wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse, die morgen begint, hebben zich geïnstalleerd op de ‘Vierdaagsecamping’ De Grote Kat in Ooij. Deze camping is voor het tweede jaar in het leven geroepen ten behoeve van het wandelevenement en ligt op enkele kilometers afstand van het centrum van Nijmegen. Omdat er op maandag altijd grote verkeersdrukte ontstaat bij het ophalen van de startbewijzen konden deelnemers ook gisteren al hun ticket voor de wandeltocht bemachtigen. Bijna eenderde van de wandelaars maakte gebruik van deze mogelijkheid. Deze editie van de Vierdaagse is de 92ste. Voor de tocht hebben zich 44.033 mensen ingeschreven. Foto Flip Franssen Nederland, Nijmegen, 14-7-2008 Lopers bereiden zich op 4daagse camping "de Kat" voor op de tocht die morgen begint. Vorig jaar begon de kat met het opzetten van deze camping voor lopers, in een weiland in de Ooij, op een steenworp van de stad. Foto: Flip Franssen Franssen, Flip