Draven op het Noordzeestrand

Draven op het Noordzeestrand Cuxhaven, 14 juli. Paarden met de pikeurs in hun sulky’s racen bij laag water over het strand nabij de Noord-Duitse havenstad Cuxhaven tijdens de ‘Duhner Wattrennen’. Ongeveer honderd paarden en pikeurs deden gisteren mee aan het jaarlijkse evenement aan de NoordzeeMeestal wordt er een serie van twaalf races gereden. Na zes uur draven steeg het water echter zo snel dat de laatste race werd geannuleerd. Ongeveer 35.000 toeschouwers waren aanwezig bij de wedstrijd die traditioneel werd omlijst met muziekoptredens en luchtshows. Foto Reuters Riders race horses through a puddle during the traditional horse and trotter race meeting in Duhnen on the German North Sea coast near Cuxhaven July 13,2008. About 35,000 spectators were on hand to watch the annual event that begins as the ebbing tide exposes the mud flats on which the races are run. REUTERS/Christian Charisius (GERMANY) REUTERS