5 Coachen

Niet meer op de sofa www.ejai.com/nl

Mobiele psycholoog

www.ejai.com/nl

Wanneer je meer inzicht in jezelf wilt hebben, is het inschakelen van een psycholoog of coach tegenwoordig helemaal geaccepteerd. De tijd van rode sofa’s en eindeloze sessies met een zieleknijper voorbij. Sterker nog, je kunt zelfs digitaal worden begeleid. Met een zogeheten ‘journey’ van Ejai (spreek uit: i-djee) bijvoorbeeld. Initiatiefnemers zijn Bente Heijtel, Erik-Jan de Rooij en Paul Konijnendijk. Tijdens de ‘reis’ krijg je via sms en e-mail inspirerende vragen en opdrachten die je dagelijkse sleur doorbreken. Van begin tot eind is de ‘reis’ verrassend. Ejai trekt je uit je comfortzone en stimuleert verbeeldingskracht en creativiteit. Hierdoor krijg je jouw ambities en doelen al snel weer helder. Er zijn drie journeys beschikbaar: Just for fun!, The leader in Me en Wake-up! to Your Life. Een journey kost 65 euro en duurt ongeveer twee tot vijf weken. Per week ben je een paar uur kwijt, maar die kun je via een persoonlijke planning op internet zelf indelen. (KP)