3 Herinneren

Mandy: geef een luchtzuiveraar www.manoman.nl

Digitale assistent voor mannen

www.manoman.nl

Voor de vrouwen die elk jaar weer opnieuw hun man moeten herinneren aan romantische data is er nu een genadeloos middel, namelijk manoman.nl. Geen excuus meer mogelijk. Man o Man biedt namelijk een digitale assistent, genaamd Mandy. Zij herinnert via mail en sms manlief aan bijvoorbeeld zijn trouwdag, de verjaardag van zijn partner of Valentijnsdag. Ook geeft ze cadeausuggesties, waarvan sommige origineel zijn (denk aan: theatervoorstellingen in het Amsterdamse Bos), sommige niet (romantisch uit eten) en andere nogal vreemd (een luchtzuiveraar à 69 euro). Verder nog op de site te vinden: elke week een nieuw recept van kok Julius Jaspers, blogs over bijvoorbeeld etiquette, het nut van cadeautjes geven, het perfecte ontbijt op bed en kledingtips. Zo’n site moet anno 2008 eigenlijk niet meer nodig zijn. En is het misschien ook niet. (EH)