1 Voorbereiden

Koffers blijken op de bagageband erg veel op elkaar te lijken. Maak 'm persoonlijk met een sticker. www.suityorcase.com

Koffer beplakken

www.suityourcase.com, vanaf 15 euro voor 28 x 43 cm

Met alle regen van de laatste tijd raken de last-minutes in snel tempo uitverkocht. Dat betekent héél veel koffers op de luchthavens en in de laadruimtes van bussen. Sommige met een olijk rood strikje aan het handvat om te helpen bij de herkenning, of met een flink label. Zelf heb ik een felroze knuffeltje aan de rits hangen, maar het blijft behelpen. Iedereen lijkt dezelfde donkerblauwe, lichtgrijze of rode koffer te hebben, met als gevolg dat-ie wel drie keer voorbijkomt op de band, voor je ’m herkent. Het kon dan natuurlijk ook niet uitblijven: na het bestickeren van alle computers in huis, je laptop, je kamer- en de koelkastdeur, is nu ook de koffer aan de beurt. Suityourcase heeft een groot aantal kant-en-klare stickers te koop in verschillende maten. Een testbeeld bijvoorbeeld, een kameel, een gedistingeerd patroon in mauve en azuur, of de tekst ‘Afblijven!’ Maar – en dat is natuurlijk het leukste – ze printen ook je eigen foto op stickervel. Een vakantiekiekje van vorig jaar bijvoorbeeld. Of een portret van jezelf: ziet iedereen meteen van wie die grijze koffer is. (CJ)