Radio Voorkeur

Zomerspijkers. Dolf Jansen praat elke week met een vrouwelijke BN’er over haar muziekvoorkeuren. Vandaag: Daphne Bunskoek. Radio 2, 12.05-14.05u.

Radio Tour de France. Rechtstreeks verslag van de Tourdag. Commentaar van Gio Lippens, Sebastiaan Timmerman en Steven Dalebout. Slotbeschouwing door oud-wielrenner Henk Lubberding. Presentatie: Jurgen van den Berg en Tom van ’t Hek. Radio 1, 14.04-18.32u. Terugblik op de Tourdag in De Avondetappe, 22.04-23.07u.

North Sea Jazz Festival 2008. Optredens, sfeerreportages en interviews. Te horen zijn o.a. Roy Hargrove, Chaka Khan, José James en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. En stemtovenaar Bobby McFerrin, die dit jaar Artist in Residence is op het North Sea Jazz Festival. Presentatie: Vincent van Engelen en Co de Kloet. Radio 6, 18.02-1.00u. en 2.00-7.00u.

Nachttrein naar Napels. Tweede van negen live interviews met prominente personen uit de mediawereld. Vanavond: Ben Rogmans, hoofdredacteur van het gratis dagblad De Pers. Presentator Henk van Middelaar. Radio 1, 0.04-1.00u.