Hoge hakken, blote benen. Kan het erger? 1

`De vrouwen rukken op`, kopt NRC Handelsblad op 8 juli op de voorpagina. En waar blijken de vrouwen mee op te rukken als je naar het vervolg op pagina 11 bladert? Wat denkt u? Van deze slijpsteen voor de geest, met een vrouw als hoofdredacteur? Wij blijken op te rukken met hoge hakken en blote benen. Geen foto van vrouwen met naam en toenaam in topposities, maar een foto van anonieme vrouwenbenen. Kan het erger, dommer, onnozeler?

Heeft NRC Handelsblad ooit een foto van succesvolle mannen gepubliceerd met alleen hun kruis, ik noem maar wat?

En, moeten we vrezen dat de hoofdredacteur van NRC Handelsblad volgende week niet met haar leuke kop maar met haar mooie (ze heeft toch niet per ongeluk lelijke benen zeg!) bij haar wekelijkse column staat over inhoud en kwaliteit van de krant? Wie bewaakt die slijpsteen voor de geest?

    • Marieke de Ridder