Stax Soul Revue: William Bell

Stax Soul Revue: William Bell Den Haag In de soulrevue van het soullabel Stax komt de 69-jarige zanger William Bell zijn klassieke hits zingen: You Don’t Miss Your Water, Private Number en Born Under a Bad Sign (geschreven voor Albert King). Verder treden op in de revue: het trio The Soul Children (The Sweeter He Is) en de zangeres N’dambi. De laatste vertegenwoordigt de nieuwe generatie die door het heropgerichte label wordt omarmd. Zij worden begeleid door het tienkoppige soulorkest The Invaders. Waarom zo iets schitterends niet op North Sea Jazz staat, is een raadsel. 17 juli Paard van Troje.

Den Haag

In de soulrevue van het soullabel Stax komt de 69-jarige zanger William Bell zijn klassieke hits zingen: You Don’t Miss Your Water, Private Number en Born Under a Bad Sign (geschreven voor Albert King). Verder treden op in de revue: het trio The Soul Children (The Sweeter He Is) en de zangeres N’dambi. De laatste vertegenwoordigt de nieuwe generatie die door het heropgerichte label wordt omarmd. Zij worden begeleid door het tienkoppige soulorkest The Invaders. Waarom zo iets schitterends niet op North Sea Jazz staat, is een raadsel.

17 juli Paard van Troje.