La Noche de los Giroles

La Noche de los Giroles In 12 bioscopen Opmerkelijk speelfilmdebuut van Jorge Sánchez-Cabezudo. La noche de los girasoles is een intelligente thriller, een knappe combinatie van rauw en doordacht, helder gestructureerd en prima geacteerd. Een dorpje op het ontvolkte Spaanse platteland veert op als er een grot wordt ontdekt. Zullen er eindelijk toeristen komen? Maar in plaats daarvan brengt de vondst voor alle betrokkenen niet anders dan tragedies. La noche de los girasoles. Regie: Jorge Sánchez-Cabezudo. Met: Carmelo Gómez, Vicente Romero, Judith Diakhate, Manuel Morón, Celso Bugallo.

In 12 bioscopen

Opmerkelijk speelfilmdebuut van Jorge Sánchez-Cabezudo. La noche de los girasoles is een intelligente thriller, een knappe combinatie van rauw en doordacht, helder gestructureerd en prima geacteerd. Een dorpje op het ontvolkte Spaanse platteland veert op als er een grot wordt ontdekt. Zullen er eindelijk toeristen komen? Maar in plaats daarvan brengt de vondst voor alle betrokkenen niet anders dan tragedies.

La noche de los girasoles. Regie: Jorge Sánchez-Cabezudo. Met: Carmelo Gómez, Vicente Romero, Judith Diakhate, Manuel Morón, Celso Bugallo.