knutsel je eigen Gandhi

knutsel je eigen Gandhi Eerst liep hij in de virtuele wereld Second Life Mahatma Gandhi’s befaamde zoutmars van 386 kilometer na, nu heeft de Amerikaanse kunstenaar Joseph DeLappe een kartonnen pop van de Indiër gebouwd van vijf meter hoog. Daar deed hij vier weken over, waarin zes dagen per week, 9 tot 11 uur per dag aan het knutselen was. Bekijk de hele pop en het filmpje waarin DeLappe Gandhi in Second Life de zoutmars laat lopen, door aansturing van een hometrainer: www.delappe.net www.delappe,net

Eerst liep hij in de virtuele wereld Second Life Mahatma Gandhi’s befaamde zoutmars van 386 kilometer na, nu heeft de Amerikaanse kunstenaar Joseph DeLappe een kartonnen pop van de Indiër gebouwd van vijf meter hoog. Daar deed hij vier weken over, waarin zes dagen per week, 9 tot 11 uur per dag aan het knutselen was.

Bekijk de hele pop en het filmpje waarin DeLappe Gandhi in Second Life de zoutmars laat lopen, door aansturing van een hometrainer: www.delappe.net