Isabel Ferrand

Isabel Ferrand Gouda De vader van Isabel Ferrand (1962 Portugal) was als beroepsmilitair in de kolonies van Portugal gestationeerd. Hij maakte en beschilderde zelf een leger van 50.000 soldaten uit verschillende tijden en landen. Isabel kreeg na verloop van tijd dit leger in beheer en zo begon ze, gebruikmakend van de haar aangeleerde vrouwelijke handwerktechnieken, collages te maken. Inmiddels heeft ze het oorspronkelijke leger gedigitaliseerd en naar allerlei plaatsen in de wereld verzonden. Van 13 juli t/m 5 okt in museumgoudA, Achter de Kerk 14. Wo-vr 10-17u, za- zo 12-17u

Gouda

De vader van Isabel Ferrand (1962 Portugal) was als beroepsmilitair in de kolonies van Portugal gestationeerd. Hij maakte en beschilderde zelf een leger van 50.000 soldaten uit verschillende tijden en landen. Isabel kreeg na verloop van tijd dit leger in beheer en zo begon ze, gebruikmakend van de haar aangeleerde vrouwelijke handwerktechnieken, collages te maken. Inmiddels heeft ze het oorspronkelijke leger gedigitaliseerd en naar allerlei plaatsen in de wereld verzonden.

Van 13 juli t/m 5 okt in museumgoudA, Achter de Kerk 14. Wo-vr 10-17u, za- zo 12-17u