Glas en rozen

Glas en rozen Kats Midden in het Zeeuwse landschap ligt de Zeeuwse Rozentuin en deze zomer exposeert het kunstenaarsechtpaar Bert Frijns en Helene Briels in de tuin. Van Frijns is een nieuwe serie objecten van helder en gezandstraald glas te zien en Helene Briels varieert met grafische motieven op tafels. In de landschapstuin met meer dan 1000 soorten rozen worden op 12 juli om 14u, in augustus en september ook concerten gegeven. En op vrijdag en zaterdag kan er tussen de rozen en de kunst geluncht en gedineerd worden. T/m 13 sept Zeeuwse Rozentuin, Katse Groenweg. Di-za 10-17u.

Kats

Midden in het Zeeuwse landschap ligt de Zeeuwse Rozentuin en deze zomer exposeert het kunstenaarsechtpaar Bert Frijns en Helene Briels in de tuin. Van Frijns is een nieuwe serie objecten van helder en gezandstraald glas te zien en Helene Briels varieert met grafische motieven op tafels. In de landschapstuin met meer dan 1000 soorten rozen worden op 12 juli om 14u, in augustus en september ook concerten gegeven. En op vrijdag en zaterdag kan er tussen de rozen en de kunst geluncht en gedineerd worden.

T/m 13 sept Zeeuwse Rozentuin, Katse Groenweg. Di-za 10-17u.