Festival De Karavaan

Festival De Karavaan Tournee Reizend theaterfestival De Karavaan trekt door de kop van Noord-Holland. Op een weiland in Bergen speelt ‘t Woud Shakespeares komedie Maat voor Maat. De groep toont hoe nietig de menselijke maatschappij is, waar een hertog de uitoefening van de wet overlaat aan een rationalist. Polly Magoo speelt Het Weerzien, over een bejaarde Duitser die in Israël een Palestijns-joods echtpaar ontmoet. Popzanger Thé Lau zingt de hoofdrol in de opera Drebbel, Het Volmaakte Rood, over de 17e-eeuwse Alkmaarse uitvinder Cornelis Drebbel. 17 juli t/m 10 aug. Inl: www.karavaan.nl

Tournee

Reizend theaterfestival De Karavaan trekt door de kop van Noord-Holland. Op een weiland in Bergen speelt ‘t Woud Shakespeares komedie Maat voor Maat. De groep toont hoe nietig de menselijke maatschappij is, waar een hertog de uitoefening van de wet overlaat aan een rationalist. Polly Magoo speelt Het Weerzien, over een bejaarde Duitser die in Israël een Palestijns-joods echtpaar ontmoet. Popzanger Thé Lau zingt de hoofdrol in de opera Drebbel, Het Volmaakte Rood, over de 17e-eeuwse Alkmaarse uitvinder Cornelis Drebbel. 17 juli t/m 10 aug. Inl: www.karavaan.nl