Eten à la carte

Eten à la carte Baarn Elke dag kiezen we ons eten. Je kunt het zien en proeven. Wat onzichtbaar blijft, is de manier waarop we ons eten produceren. En dat bepaalt hoe onze omgeving er uitziet. Eigenlijk staat er dus een stukje landschap op ons menu. Vroeger zag Nederland er anders uit. In Landschap à la carte, een landschap om op te vreten in Kasteel Groeneveld leer je bijvoorbeeld hoeveel water er nodig is om één hamburger te maken. Je ontdekt zelf met spelletjes welke voeding de minste energie kost om te produceren. Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2. Di t/m zo 11-17u. Inl 035-5420446

Baarn

Elke dag kiezen we ons eten. Je kunt het zien en proeven. Wat onzichtbaar blijft, is de manier waarop we ons eten produceren. En dat bepaalt hoe onze omgeving er uitziet. Eigenlijk staat er dus een stukje landschap op ons menu. Vroeger zag Nederland er anders uit. In Landschap à la carte, een landschap om op te vreten in Kasteel Groeneveld leer je bijvoorbeeld hoeveel water er nodig is om één hamburger te maken. Je ontdekt zelf met spelletjes welke voeding de minste energie kost om te produceren.

Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2. Di t/m zo 11-17u. Inl 035-5420446