Brinkmann/Eder

Brinkmann/Eder Den Haag De Duitse kunstenaar Thorsten Brinkmann (Herne, 1971) beweegt zich binnen zijn oeuvre fantasievol tussen schilderkunst, fotografie, sculptuur en performance. Het GEM presenteert zijn eerste Nederlandse solotentoonstelling, waar o.a. een installatie die hij speciaal voor de expositie realiseerde. Daarnaast is in het GEM ook de eerste solotentoonstelling van Martin Eder, De Armen getoond met een serie portretfoto’s van karakteristieke ontklede vrouwen die door het leven getekend zijn. Stadhouderslaan 43, Den Haag. Tel. 070-3381133, Di-zo 12-18u

Den Haag

De Duitse kunstenaar Thorsten Brinkmann (Herne, 1971) beweegt zich binnen zijn oeuvre fantasievol tussen schilderkunst, fotografie, sculptuur en performance. Het GEM presenteert zijn eerste Nederlandse solotentoonstelling, waar o.a. een installatie die hij speciaal voor de expositie realiseerde. Daarnaast is in het GEM ook de eerste solotentoonstelling van Martin Eder, De Armen getoond met een serie portretfoto’s van karakteristieke ontklede vrouwen die door het leven getekend zijn.

Stadhouderslaan 43, Den Haag. Tel. 070-3381133, Di-zo 12-18u