Breath

Breath In 3 bioscopen Wie genoten heeft van Bin-Jip, kan zich deze zomer verheugen op Breath van regisseur Kim Ki-duk. Opnieuw krijgen we een raadselachtige liefdesgeschiedenis voorgeschoteld, ditmaal van een langgestrafte gevangene die onverwachts bezoek krijgt van een vrouw. Ze siert de bezoekersruimte op als een musicaldecor, zet een radiootje aan en zingt de gevangene haar liefde toe. En de directeur kijkt stiekem mee. Breath (Soom). Kim Ki-duk. Met: Chang Chen, Park Ji-ah, Ha Jung-woo, Kim Ki-duk. In: Rialto, Amsterdam; Haags Filmhuis; Lantaren/Venster, Rotterdam. Scene uit de film Breath (2008) Regisseur: Ki-duk Kim Cast: Chen Chang, Jung-woo Ha, Ji-a Park

In 3 bioscopen

Wie genoten heeft van Bin-Jip, kan zich deze zomer verheugen op Breath van regisseur Kim Ki-duk. Opnieuw krijgen we een raadselachtige liefdesgeschiedenis voorgeschoteld, ditmaal van een langgestrafte gevangene die onverwachts bezoek krijgt van een vrouw. Ze siert de bezoekersruimte op als een musicaldecor, zet een radiootje aan en zingt de gevangene haar liefde toe. En de directeur kijkt stiekem mee.

Breath (Soom). Kim Ki-duk. Met: Chang Chen, Park Ji-ah, Ha Jung-woo, Kim Ki-duk. In: Rialto, Amsterdam; Haags Filmhuis; Lantaren/Venster, Rotterdam.