4 Aanschaffen

Sneakers - Alle soorten en maten

Heel veel sneakers

www.pickyourshoes.com, verzendkosten 12 dollar (7,60 euro)

Blauwe sneakers met rode strepen en gekleurde veters? Of toch maar die gouden met zwarte rand? Op pick-yourshoes.com zit er altijd wel iets van je gading bij. Want het mekka voor sneakers in alle soorten en maten is en blijft toch de VS. Heb je extreem grote of juist kleine voeten? Sla hier je slag, want je kunt er maat 36 tot en met 49 krijgen. Ben je al tijden op zoek naar die oldschool Nike Air Max 90 of speciale Jordan-uitgave? Wat dacht je van negentig soorten Adidas? En met die lage dollar voel je je net een kind in een snoepwinkel. Maar wees er snel bij, voor je het weet is het paar dat je zo graag wilde hartstikke uitverkocht. Het aanbod wordt elke dag ververst, dus check de knop ‘New arrivals’. Ook leuk: diverse Michael Jordan-snuisterijen (apparels) en een heus magazine: sneaker freaker. (RW)

Met bijdragen van Carola Janssen, Titia Ketelaar, Monique Lindeboom, Irene de Vette en Robbert Weij