Telstar hoopt op 25 miljoen

Voetbalclub Telstar heeft voor de staatsloterijtrekking van vanavond negentig loten gekocht. Daarmee hopen ze de recordjackpot van 25 miljoen euro binnen te slepen.

„Het idee kwam van Steef Hammerstein, een diehard fan van onze vereniging”, zegt Lon Weijers, commercieel medewerker van de voetbalclub uit de eerste divisie. „Bij een ludieke actie verzamelden fans en sponsors 3.200 euro. Daarvan hebben we in juni al 220 loten gekocht. Een grote prijs bleef echter uit. We hadden wel een aantal kleine prijzen.”

Daarom besloot de club van het gewonnen geld nogmaals mee te doen aan de loterij. „Het is zo’n grote jackpot dat we het toch nog een keer willen proberen”, zegt Weijers. „Het is trouwens niet uit pure ellende, het was gewoon een goed idee van een supporter.”

De lotnummers staan op de website van Telstar. „Zo kan onze aanhang vanavond meeleven.”

Kijk voor de lotnummers van telstar op www.stormvogelstelstar.nl