1 Speciaal flesje

PeePee Bottle

My Pee Pee Bottle

www.mypeepeebottle.com, prijs: 9,99 dollar + verzendkosten (vanuit de VS)

Kinderen zijn berucht onverantwoordelijke plassers. Voor vertrek zweren ze nog dat ze niet hoeven, maar zodra je je woonplaats achter je laat en invoegt op de snelweg verandert het gezeur om een Fruittella direct in gezeur om een plas. De oplossing komt in de vorm van My Pee Pee Bottle, een speciaal voor kleine jongens en meisjes ontworpen plasfles. Volgens de maker is het ook al een groot succes onder truckers en taxichauffeurs die genoeg hadden van de smalle opening van een colafles. De potten zijn geur- en lekvrij en vormen volgens de maker (een bezorgde moeder, genaamd Alexandra) een goede bescherming tegen de vele ziektes die in tankstationtoiletten op de loer liggen. Voor het gemak heeft ze informatie over een eng wc-brilvirus van Wikipedia naar haar My Pee Pee Bottle-website gekopieerd. Angst zaaien is de nieuwe manier van reclame maken.