4 Verzamelen

Invullen maar www.verwant.nl

Stamboom maken

www.verwant.nl

Als je een grote familie hebt, is het ordenen van al deze familieleden best handig. En een stamboom is daarvoor uitermate geschikt. Hulp genoeg, op internet. Op tientallen sites kun je je stamboom invullen. Verwant.nl is lekker overzichtelijk. Je kunt er zelf een begin maken met het invullen van je ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s. Maar dat hoef je niet alleen te doen. Nodig familieleden uit per e-mail om hun kennis aan de stamboom toe te voegen. De boom maak je zo groot en uitgebreid als je zelf wilt. Bovendien kunnen er foto’s, verjaardagen en woonplaatsen bij. Heb je het een en ander uitgezocht over de familie, dan kun je weer op andere sites terecht, zoals www.genealogieonline.nl. Het is een van de grootste stamboomsites van Nederland. Iedereen die een stamboom heeft uitgezocht, kan ’m daar publiceren. Of bekijk er andere stambomen. (MB)

Met bijdragen van Marieke Buijs, Carola Janssen, Hendrik Spiering, Franca Treur en Robbert Weij