3 Bestellen

Doe mij maar twee weken zon www.weergoden.nl

Bestel mooi weer

www.weergoden.nl

Vakantie en het weer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op weergoden.nl worden deze twee onderwerpen op zeer geestige wijze gecombineerd. Bestel nu je favoriete weersomstandigheden met een heuse oorkonde van de Weergoden, verras je vriend of vriendin en beleef vakantiepret vooraf. Ronduit hilarisch zijn de disclaimer, veelgestelde vragen en referenties waarin onder anderen Jos Verstappen, oppergod Zeus en zonnegod Ra hun (fictieve) reactie geven op de site. Ook het ministerie van Bovenaardse zaken heeft officieel nog geen beleidsstandpunt ingenomen over de ‘dienst’. Verder zijn er nuttige links te vinden en een rijtje verwijzingen naar échte weersverwachtingen. Je kunt het certificaat printen of digitaal versturen naar je reisgenoot. Enige minpuntje is dat er geen knop is die het geluid van de rollende golven op het strand uit kan zetten. (RW)