Overige films

Wild Wild West (Barry Sonnenfeld, 1999, VS). Bioscoopversie van een oude tv-serie flopte genadeloos, ondanks samenwerking tussen de regisseur en een van de sterren uit zijn wél succesvolle blockbuster Men in Black, Will Smith. Schurk zonder benen Dr. Arliss (Kenneth Branagh) neemt het op tegen detectives Will Smith en Kevin Kline in een even grootschalig als infantiel westernspektakel. Veronica, 20.30-22.40u.

Love Story (Arthur Hiller, 1970, VS). Vermaarde smartlap, destijds al gedateerd. Studentenhuwelijk van Ryan O’Neal en Ali MacGraw krijgt te maken met leukemie. Duits nagesynchroniseerd. Arte, 21.00-22.40u.

Star Trek: Generations (David Carson, 1994, VS). Kapitein Kirk (William Shatner) draagt de leiding over aan kapitein Picard (Patrick Stewart). Samen proberen ze miljoenen mensenlevens te redden. Veronica, 22.40-1.00u.