4 Schieten

Frustratie afvuren op de tv www.megagadgets.nl

Sharp Shootin’ Remote

www.megagadgets.nl, prijs: 12,95 euro en 4,95 euro verzendkosten

Bekruipt je als je voor de tv hangt regelmatig het gevoel dat je de presentator wel af kunt schieten? Met de Sharp Shootin’ Remote kan het. Gewoon vanuit je luie stoel en zonder dat je gelijk in de gevangenis belandt. Er vallen namelijk geen doden. Als je met deze afstandsbediening in de vorm van een cowboypistool op je beeldscherm schiet, verandert je televisie alleen van kanaal. En jij bent je frustratie kwijt. Zelfs als er alleen flauwe komedies en saaie praatprogramma’s op de televisie zijn, heb je met dit ding een reden om thuis te blijven. Met een simpele druk op de resetknop koppel je het ding aan je afstandbediening. Richt, haal de trekker over en laat, als kwaliteitsbewaker van goede televisie, presentatoren die slechte vragen stellen en tweederangs acteurs genadeloos van je beeldscherm verdwijnen. (AB)

Met bijdragen van Amanda Bulthuis, Esther Holtkamp, Carola Janssen, Viola Lindner en Katherijne Pino