2 Aanschaffen

Voor de kleine: niet altijd schattig www.rockstarbaby.com

Stoere babyspulletjes

www.rockstarbaby.com

Laten we eerlijk zijn, babyspulletjes zijn voorspelbaar. Altijd schattig, altijd zoet, altijd pastelkleurtjes. Tico Torres (drummer van rockband Bon Jovi) vond dat maar oersaai en degelijk. Daarom heeft hij, toen hij zelf vader werd, de babykledinglijn Rock Star Baby opgericht. Rock Star Baby verkoopt alle denkbare babyspulletjes gehuld in een stoer (zwart) jasje. Met pluizige rattenknuffels die licht angstaanjagend zijn, kinderwagens met doodshoofden, luiertas met schedelprint en een rockwieg. De kleur zwart voert de boventoon. Al met al dus geen hoog knuffelgehalte en je kunt je afvragen of al die schedelprinten geen afbreuk doen aan de onschuldigheid van baby’s. Hoewel de producten misschien alleen voor de liefhebber zijn, is de site zelf best leuk om eventjes op rond te neuzen. En je te verbazen over al die doodshoofden op babyflesjes. (EH)