tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Nieuwslicht Ned.3, 19.50-20.15u. Wetenschapsprogramma. Wat gebeurt er in je hersens als je paddo’s eet? Menno Bentveld neemt een dosis en laat zijn hersenen in beeld brengen. Verder: waarom raakt de NS ieder jaar in de herfst weer in grote moeilijkheden als er blaadjes op de rails liggen? Europa, Nederland, Nieuwegein,19-02-2008 McSmart B.V. ŽŽn van de vier grootste producenten van paddo's in het land. Foto: Evelyne Jacq mushroom Golden Teacher, psilocybe Aurumescens. Jacq, Evelyne

NieuwslichtNed.3, 19.50-20.15u.

Wetenschapsprogramma. Wat gebeurt er in je hersens als je paddo’s eet? Menno Bentveld neemt een dosis en laat zijn hersenen in beeld brengen. Verder: waarom raakt de NS ieder jaar in de herfst weer in grote moeilijkheden als er blaadjes op de rails liggen?