Overige films

Collateral (Michael Mann, 2004, VS). Een taxichauffeur (Jamie Foxx) en een huurmoordenaar zijn tegen wil en dank voor één nacht elkaars reisgenoten. Tom Cruise speelt de onberispelijk geklede, zwijgzame huurmoordenaar. SBS6, 20.30-22.45u.

Escape from New York (John Carpenter, 1981, VS). Fantasythriller waarin president Donald Pleasance neerstort in Manhattan Island, in 1997 een reusachtige gevangenis voor miljoenen criminelen. Schurk Kurt Russel redt hem. RTL7, 22.30-0.20u.

One More Kiss (Vadim Jean, 1999, GB). Ongeneeslijk zieke Valerie Edmond vraagt haar in Schotland wonende ex (Gerard Butler), die zij zeven jaar eerder achterliet met een gebroken hart, om haar laatste levensmaanden met haar door te brengen. Hij is ondertussen wel getrouwd met een ander. Pijnlijk, zinvol en mooi gefilmd. BBC 1, 0.25-2.00u.