Het strand (1)

Het strand (1) klik@nrc.nl „Tijdens Oerol een paar weken geleden gingen mijn man ik een strandwandeling maken over het prachtige strand van Terschelling”, schrijft Janneke Lammerts uit Groningen. „Het leek of er over het strand heen ook een artistieke wind was gewaaid.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week: Het strand. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde personen moeten publicatie toestaan. Stuur een zomerse strandfoto in naar: klik@nrc.nl. Lammerts, Janneke

„Tijdens Oerol een paar weken geleden gingen mijn man ik een strandwandeling maken over het prachtige strand van Terschelling”, schrijft Janneke Lammerts uit Groningen. „Het leek of er over het strand heen ook een artistieke wind was gewaaid.”