4 winkelen

Welke zaak is er wel open?

Open buiten kantooruren

www.afteroffice.nl

Als je vergeet op zaterdag je kleren bij de stomerij op te halen, liggen ze er een week later nog. Doordeweeks ben je namelijk nooit tijdens openingsuren in de buurt van de stomerij. De tandarts heb je al jaren niet gezien, want daar neem je geen vrij voor als je niet crepeert van de pijn. Op zondag bedenk je dat het goed zou zijn als je naar de kapper was gegaan. Te laat. Of zijn er ook kappers open? ‘Drie werkende jongens’ hebben een site, afteroffice.nl, gemaakt met een overzicht van dienstverleners in Amsterdam die zich niet aan 9 tot 5 houden. Zeventien kappers, vijf loodgieters, vier biologische supermarkten en drie apotheken staan er al op. Zoeken kan op postcode en je kunt ook winkels toevoegen waarvan je weet dat ze op gunstige tijdstippen geopend zijn. Voorlopig is de site alleen voor Amsterdammers, maar de Rotterdamse variant is in de maak. (EvO)

Met bijdragen van Elise Fikse, Esther Holtkamp, Malin Kox en Emilie van Outeren